Funkcionalnosti koje su vam važne

Fakturko je fokusiran na sve funkcionalnosti koje su vam potrebne za digitalno poslovanje - na jednom mjestu. Niže su navedene osnovne cjeline sustava.

Bankarstvo

U suradnji s eposlovanje.hr, Fakturko ti omogućuje pregled svih transakcija iz tvojih bankovnih računa na jednom mjestu. Svim korisnicima velikog paketa i korisnicima eposlovanja bit će dostupne sve transakcije i stanje računa direktno u Fakturku. Jednim klikom možeš evidentirati uplate, unositi troškove i zatvarati financijske obveze.
Administriranje uplata i isplata nikada nije bilo jednostavnije i brže!

Ovaj integrirani sustav štedi tvoje vrijeme i omogućuje ti bolji nadzor nad financijama, tako da se možeš fokusirati na ono što je doista važno - vođenje tvog poslovanja.

Povezivanje uplata

Jednim klikom možeš povezati uplatu sa svojeg transakcijskog računa sa kreiranom fakturom u Fakturku.

Fakturko će prema pozivu na broj te klijentu koji ti plaća sam pokušati upariti odgovarajuću nezatvorenu fakturu sa uplatom.

No to nije sve!

U slučaju da postoji izdana ponuda za koju nije kreirana faktura, Fakturko ti omogućuje povezati uplatu sa ponudom i automatski će generirati fakturu!

Kreirane fakture i ponude je moguće pretraživati prema nazivu klijenta, broju dokumenta ili stavkama u dokumentima. Također je moguće i ručno odabrati željeni dokument te na taj način upariti uplatu, odnosno kreirati fakturu iz odabrane ponude.

Povezivanje isplata

Jednako kao i uplate, možeš evidentirati i isplate, odnosno troškove.

U slučaju da već nemaš unesenu ulaznu fakturu, tada je jednim klikom možeš izraditi iz podataka same transakcije. Ako već imaš unesen izlaz (trošak), tada jednim klikom možeš upariti ulaznu fakturu sa transakcijom.

Funkcionalnosti koje olakšavaju upravljanjem transakcijama

U Fakturka smo ugradili puno funkcionalnosti koje olakšavaju upravljanjem transakcija.
Neke od njih su i:

Prikaz svih transakcija sa tvojeg bankarskog računa direktno u Fakturku
Pretraživanje svih transakcija prema tip (uplata, isplata), prema nazivu (nazivu klijenta, pozivu na broj, IBAN-u računa) ili prema datumu transakcije.
Jednostavno povezivanje transakcije sa kreiranom izlaznom fakturom ili ulaznom fakturom (troškom).
Uparivanje uplate sa ponudom te jednostavna izrada izlazne fakture iz dokumenta ponude.
Pretraživanje unesenih dokumenata prema raznim parametrima pretraživanja.
Unos dobavljača iz transakcije.
Icon