Česta pitanja

Neka od najčešćih pitanja koja smo dobili od naših korisnika
Paketi Fakturka se mogu mijenjati u bilo koje vrijeme. Dovoljno je da nas kontaktirate putem e-maila, telefonski ili putem aplikacije te ćemo vam u najkraćem roku nadograditi paket.
Ne, Fakturko nema ugovornu obvezu. Nakon isteka probnog razdoblja, možeš odabrati koji paket želiš koristiti i kako ga platiti (godišnje ili mjesečno) za što ćemo ti poslati ponudu na mail.
U slučaju da u postojećem sustavu postoji mogućnost strukturiranog izvoza podataka, naš Fakturko team u sklopu besplatne probe može prenijeti stare podatke. Ovisno o starom sustavu, odnosno o eventualnim tehničkim ograničenjima, ne možemo jamčiti da će svi podaci biti preneseni, no Fakturko i njegov team će se potruditi da sve bude preneseno.
Tako je - dobro si pročitao/la! Sva dokumentacija iz Fakturka se direktno može slati klijentima. A osim slanja, unutar Fakturka će biti prikazana i informacija o isporučenosti maila, kao i o tome jel faktura otvorena, odnosno pročitana!
Za rad vam je potreban bilo koji uređaj s internet preglednikom i vezom na internet.
Obzirom na naše višegodišnje iskustvo u izradi web sustava, cijeli Fakturko je od temelja oblikovan po visokim sigurnosnim standardima. Svim aspektima sigurnosti programskih kodova i serverske infrastrukture se brinu specijalisti s velikim iskustvom u tom području. Ne brinite!
Uvjereni smo da smo izradili intuitivno sučelje te da će korištenje Fakturka biti jednostavno. Ali, u slučaju da ipak zapnete, za pomoć nam se možete obratiti putem kontakt obrasca ili direktno telefonski. Svi kontakti su navedeni na podstranici "kontakt".
Imate još nedoumica ili pitanja o Fakturku? Kontaktirajte nas
Icon