Fakture u 2024. godini
Novosti iz fakturka
23.12.2023.

Fakture u 2024. godini

Fakturko
Fakturko team

Želimo te informirati o važnim promjenama vezanim uz izradu faktura u 2024. godini.

Od 1.1.2024., više neće biti obaveza iskazivanja kunskih cijena na izlaznim fakturama. To znači da će sve fakture koje kreiraš u 2024. godini prestati imati iskazane Kune na PDF-ovima. Dodatno, prva faktura koju izradiš u 2024. ponudit će resetirani brojač, počevši od broja 1. Važno je napomenuti da se ova promjena odnosi samo na fakture koje su stvorene fizički nakon 1.1.2024., a ne na one koje su kreirane u 2023. godini s datumom računa u 2024. godini.

U slučaju da i nakon 1.1.2024. trebaš kreirati fakture za 2023. godinu, imaj na umu da će za takve fakture, osim u eurima, i dalje biti iskazane kunske cijene.

Osim toga, planiramo uvesti novi izgled računa/ponuda početkom 2024. godine. Korisnicima Velikog paketa omogućit ćemo funkcionalnost povezivanja s bankovnim računima i prepoznavanja ulaznih računa putem umjetne inteligencije.

Uvijek smo otvoreni za pitanja i poteškoće, stoga slobodno kontaktiraj našu korisničku podršku u slučaju bilo kakvih nejasnoća.

Ugodno fakturiranje želi ti tvoj Fakturko tim.

Podijelite članak:

Više novosti

blog.5.image

Novi Fakturko update - Poboljšanja u fiskalizaciji, upravljanju fakturama i sigurnosti

Saznajte sve o novom updateu Fakturka koji donosi poboljšanja u fiskalizaciji, dodatne tabove za lakše upravljanje fakturama i interaktivne filtere. Osigurajte svoje poslovanje uz najnovije sigurnosne nadogradnje.

Pročitajte priču
blog.5.image

Unos generičkih dokumenata

U Fakturku možeš sam nazvati dokument kako želiš te odabrati koje funkcije želiš da ima

Pročitajte priču
Icon