Što vam nudi Fakturko?
Novosti iz fakturka
21.06.2023.

Što vam nudi Fakturko?

Fakturko
Fakturko Team

Fakturko je aplikacija koja omogućuje jednostavnu i brzu izradu računa putem interneta. Ova aplikacija je idealna za male i srednje tvrtke koje žele uštedjeti vrijeme na izradi računa i ostale dokumentacije te povećati svoju produktivnost.

Kako radi Fakturko?

Fakturko radi na jednostavan način. Korisnik se registrira na fakturko.hr i stvara račun za svoje poslovanje. Nakon toga, može početi kreirati račune, ponude i ostalu online dokumentaciju. Fakturko nudi nekoliko predložaka računa koji se mogu prilagoditi potrebama korisnika. Korisnik također može dodati svoj logotip, potpis, pečat, potrebne tekstove i napomene te odabrati boju akcenta na računu. Jedino što Fakturko treba je internetska veza tako da mu korisnik može pristupiti s bilo kojeg uređaja i bilo kojeg mjesta.

Koje su prednosti Fakturka?

Fakturko ima puno prednosti, a ovo su samo neke od njih:

  • Jednostavna i brza izrada računa,
  • Prilagodljivi predlošci računa,
  • Mogućnost dodavanja logotipa, potpisa, pečata i odabir boja,
  • Spremanje svih računa, ponuda i ostale dokumentacije na jednom mjestu,
  • Unos repozitorija proizvoda/usluga i praćenje lagera,,
  • Automatsko slanje računa kupcima putem e-pošte
  • Praćenje plaćanja i naplate računa,
  • Izvještaji o financijskim transakcijama.

Koje su cijene Fakturka?

Fakturko nudi nekoliko paketa za svoje korisnike. Besplatna verzija omogućuje izradu do 4 računa mjesečno. Ostali paketi nude razne mogućnosti, ovisno o potrebama korisnika. Postoje dva naplatna paketa čije su cijene 4,99 €, odnosno 9,99 € mjesečno. U slučaju odabira godišnjeg paketa, korisnik dobiva gratis 2 mjeseca te su iznosi 49,99 € za Mali paket, odnosno 99,99 € za Veliki paket.

Zašto je Fakturko pravi odabir?

Fakturko je aplikacija koja štedi vrijeme, jednostavna je za korištenje te se razvija u sladu s potrebama svojih korisnika. Svojim pristupačnim cijenama lako je dostupan malim i srednjim poduzetnicima koji žele uvijek imati uvid u svoje financije i poslovnu dokumentaciju. Svi novi korisnici imaju 30 dana besplatne probe kako bi se uvjerili da je Fakturko digitalni pomoćnik koji im je nedostajao do sada.

 

Podijelite članak:

Više novosti

blog.5.image

Novi Fakturko update - Poboljšanja u fiskalizaciji, upravljanju fakturama i sigurnosti

Saznajte sve o novom updateu Fakturka koji donosi poboljšanja u fiskalizaciji, dodatne tabove za lakše upravljanje fakturama i interaktivne filtere. Osigurajte svoje poslovanje uz najnovije sigurnosne nadogradnje.

Pročitajte priču
blog.5.image

Unos generičkih dokumenata

U Fakturku možeš sam nazvati dokument kako želiš te odabrati koje funkcije želiš da ima

Pročitajte priču
Icon