Promjena paketa u Fakturku
Novosti iz fakturka
24.03.2023.

Promjena paketa u Fakturku

Fakturko
Fakturko Team

Fakturko u svojoj ponudi ima nekoliko paketa koji nude različite funkcionalnosti ovisno o potrebama korisnika. Možeš ih zakupiti za mjesečno ili godišnje korištenje.

Paketi koje nudimo su (cijene su izražene bez PDV-a):

  • Veliki (9,99 €/mj ili 99,99 €/god),
  • Mali (4,99 €/mj ili 49,99 €/god),
  • Besplatni.

Svaki paket ima određena ograničenja, dok Veliki paket uključuje sve Fakturkove funkcionalnosti. Detalje svakog od paketa možeš provjeriti na webu Fakturka.

Novim korisnicima se dodjeljuje Testni paket koji uključuje sve funkcionalnosti Velikog paketa osim fiskalizacije i e-računa. Par dana prije isteka Testnog paketa (ili bilo kojeg drugog odabranog paketa), Fakturko će ti poslati mail da te podsjeti da tvoj paket ističe.

Nakon isteka paketa, a u slučaju da nisi odabrao/la niti jedan drugi paket, Fakturko će te automatski prebaciti na Besplatni paket. Tada će ti funkcionalnosti Fakturka biti ograničene, no u bilo kojem trenutku se možeš prebaciti na neki od većih paketa.

Detalje o svojem paketu, njegovo trajanje i funkcionalnosti ostalih paketa možeš pronaći u postavkama, klikom na „Moja pretplata“.

moja-pretplata

 

Ovdje možeš i promijeniti svoj paket klikom na „Aktiviraj“ pokraj paketa koji ti je potreban. Samo nemoj zaboraviti odabrati mjesečnu ili godišnju pretplatu.

paketi

Nakon aktivacije paketa, odmah će ti biti dostupne sve funkcije tog paketa, a na mail će ti doći ponuda koju bi trebao/la platiti u roku od 2 dana kako bi zadržao/la te funkcionalnosti.

I to je to! Možeš nastaviti koristiti Fakturka kao i do sada.

Podijelite članak:

Više novosti

blog.5.image

Novi izgled računa i ponuda u Fakturku

Novi izgled računa i ponuda u Fakturku

Pročitajte priču
blog.5.image

Fakture u 2024. godini

Novosti u Fakturku u 2024. godini

Pročitajte priču
Icon