Nove mogućnosti kod izrade ponuda
Novosti iz fakturka
04.07.2022.

Nove mogućnosti kod izrade ponuda

Fakturko
Fakturko Team

Kratki update iz Fakturka!

Kako smo u prošloj većoj nadogradnji Fakturka u potpunosti preradili sučelje za unos usluga i proizvoda kod izrade izlaznih faktura, tako smo iste nadogradnje implementirali i u sučelju za izradu ponuda.

Kao i kod izrade izlaznih faktura, sada će se i kod unosa nove ponude moći odabrati mjera i količina na razini svake usluge/proizvoda. Osim toga, omogućen je i unos vlastitih mjera kao i mogućnost korištenja jedinstvene cijene usluge ili proizvoda (bez definiranja količine / mjere).

S novim načinom unosa mjera, mogućnosti za prilagođeno kreiranje faktura i ponuda su praktički neograničene. U slučaju da ste npr. auto prijevoznik, u sklopu svoje usluge možete definirati mjeru "km", a količinu od npr. 100. U drugoj usluzi možete definirati "kom" za npr. broj plaćenih cestarina tijekom vožnje. 

Podijelite članak:

Više novosti

blog.5.image

Novi Fakturko update - Poboljšanja u fiskalizaciji, upravljanju fakturama i sigurnosti

Saznajte sve o novom updateu Fakturka koji donosi poboljšanja u fiskalizaciji, dodatne tabove za lakše upravljanje fakturama i interaktivne filtere. Osigurajte svoje poslovanje uz najnovije sigurnosne nadogradnje.

Pročitajte priču
blog.5.image

Unos generičkih dokumenata

U Fakturku možeš sam nazvati dokument kako želiš te odabrati koje funkcije želiš da ima

Pročitajte priču
Icon