E računi i storno računi iz liste faktura
Novosti iz fakturka
25.06.2023.

E računi i storno računi iz liste faktura

Fakturko
Fakturko Team

Novosti u aplikaciji Fakturko

Fakturko uvijek vrijedno radi na poboljšanju svojih funkcionalnosti kako bi ti pružio najbolje moguće iskustvo. U ovom članku predstavljamo nove funkcionalnosti koje su nedavno dodane u Fakturka.

Kreiranje e-računa

Jedna od novih funkcionalnosti je mogućnost kreiranja e-računa iz liste izlaznih faktura.

Sada korisnici mogu jednostavno kreirati e-račune i poslati ih svojim klijentima putem e-maila. Kreiranje e-računa je jednostavno i brzo, a Fakturko automatski generira PDF verziju e-računa koju klijent prima putem e-maila. U sklopu standardne PDF forme e-računa, klijent će dobiti i PDF računa kojeg kreiraš u Fakturku.

Ako klijent kojem šalješ račun nema unesen OIB ili e-mail adresu, Fakturko će ti prikazati obavijest kako bi mogao/la ažurirati podatke o klijentu prije slanja računa. Ovo osigurava da su svi e-računi poslani na ispravne adrese i da se transakcije mogu brzo i jednostavno provesti.

Kreiranje storno računa

Druga nova funkcionalnost u Fakturku je mogućnost kreiranja storno računa izravno iz liste faktura. Možeš jednostavno odabrati fakturu koju želiš stornirati i kliknuti na gumb za kreiranje storno računa. Prikazat će ti se podatci o fakturi koju želiš stornirati, uključujući datum, iznos i broj fakture.

Kreiranje storno računa je jednostavno i brzo, a Fakturko će ti u automatski generiranoj PDF verziji storno računa unijeti i sve potrebne tekstove, vezane za storno pojedine fakture. 

 

Fakturko nastavlja dodavati nove funkcionalnosti kako bi korisnicima pružio najbolje moguće iskustvo. Isprobaj nove funkcije već danas i uživaj u još jednoj korisnoj značajci koju Fakturko nudi.

Podijelite članak:

Više novosti

blog.5.image

Unos generičkih dokumenata

U Fakturku možeš sam nazvati dokument kako želiš te odabrati koje funkcije želiš da ima

Pročitajte priču
blog.5.image

Novi izgled računa i ponuda u Fakturku

Novi izgled računa i ponuda u Fakturku

Pročitajte priču
Icon